Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:07:2021 18:04
Et bud er på trapperne: PSG indleder dialog med Pogba

PSG har taget den første kontakt til Paul Pogba, melder mediet The Athletic.


Paul Pogba har et år tilbage af sin kontrakt med Manchester United, og han kan muligvis ende med at forlade Old Trafford denne sommer.

Rygterne om et skifte til PSG er startet, og The Athletic erfarer i dag, at PSG allerede i snak med franskmandens agent, Mino Raiola, som klubben har en stærk relation til, da de har lavet adskillige handler med ham. 

Indtil videre har PSG ikke henvendt sig til Manchester United omkring Paul Pogba, men ifølge The Athletic varer der formentlig ikke længe, før den franske klub banker på døren.

Ifølge mediet vil Paul Pogba og repræsentanter sætte sig ned og snakke om midtbanespillerens næste skridt i sin karriere i denne uge. 

Manchester United håber stadig på at få ham til at forlænge, og kilder i klubben tror, at PSG bliver nævnt i håb om at få højere løn.

Skulle det ikke lykkes at få ham til at forlænge, vil Solskjær & Co. formentlig sælge ham for £50 millioner denne sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE