AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 19:55
Et alternativ til Arsenal: Utilfreds fan starter ny fodboldklub

Gennem flere år har Arsenal-fans vist deres utilfredshed med måden, hvorpå klubben drives, og nu har en tilhænger så taget konsekvensen og startet sin egen fodboldklub.


Dial Square FC.

Det er navnet på en ny fodboldklub i England, som er startet af Stuart Morgan. Han har gennem hele sit liv været fan af Arsenal, men lige som mange andre af klubbens tilhængere har han været utilfreds med særligt ejeren Stan Kroenke.

Nu har han derfor taget konsekvensen deraf og oprettet sin egen fodboldklub, hvor han stiler efter at finde frem til de værdier, der tidligere har kendetegnet the Gunners.

- Klubben har mistet dens identitet på så mange forskellige måder. Dette Arsenal-hold - klubben, set-uppet, stadionet – det er langt fra dets velmagtsdage. Det er så kommercialiseret. Jeg sidder på tribunen. Det er sjælløst, det er livløst. Det er ikke Arsenal Football Club. Jeg startede dette projekt for at komme tilbage til begyndelse og komme tilbage til det oprindelige Arsenal, fortæller Stuart Morgan til the Athletic.

Navnet Dial Square er en reference til Arsenals oprindelige navn, der blev givet tilbage i 1886, og Stuart Morgan har store planer for klubben, der starter op i den niendebedste række i England.

- Vi sigter efter mindst tre oprykninger inden for de første fem til syv år. Hvis nok folk hopper med ombord, og Arsenal-fans er interesserede, er det meget muligt. Jeg vil dedikere mange år af mit liv til dette projekt. Det betyder meget for mig, siger Stuart Morgan.

Han har gennem de seneste år opnået erfaring gennem sit arbejde som direktør i Camberley Town, og han ved derfor bare en smule om at drive en fodboldklub. Nu håber han at gå i fodsporene på AFC Wimbledon, der blev oprettet i 2002 og nu er at finde i League One.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED