AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2020 20:44
Et år tilbage af kontrakten: PSG hapser billig Arsenal-stjerne

PSG kan snuppe billig Arsenal-angriber, der kun har et år tilbage af sin kontrakt.


Flere spanske medier skriver nu, at den franske storklub, PSG, vil gøre alt, hvad der står i dens magt for at snuppe Arsenals gabonesiske angriber, Pierre-Emerick Aubameyang, billigt denne sommer.

Således skriver blandt andre Todofichajes, at de forsvarende franske mestre skulle være klar til at byde i omegnen af 38 millioner pund for Aubameyang denne sommer.

Det er altså noget billigere end de 70 millioner pund, som de skulle være villige til at betale for Mauro Icardi, der ellers har været nævnt som det helt store PSG-emne i diverse spalter dette forår.

Buddet på 38 millioner pund kan være et bud, som Arsenal er nødsaget til at tage imod. Aubameyang har nemlig blot lidt over et år tilbage af sin kontrakt med London-klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED