Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:10:2020 20:57
Essien: Arsenal manglede denne type spiller under Wenger

Arsenal manglede en type spiller, da Arsene Wenger var træner - ham har de fået nu.


Den tidligere Chelsea-midtbanespiller, Michael Essien, fortæller, at hans landsmand, Thomas Partey, har alt, hvad det kræver for at slå igennem på Emirates.
 
The Gunners købte Thomas Partey for 45 millioner pund, lige inden sommertransfervinduet lukkede i, og den 27-årige ghaneser har imponeret i sine første tre optrædener for klubben.
 
- Jeg kender ham og har set ham spille et hav af gange. Vi snakker også sammen - af og til, siger den nu 37-årige Essien til Goal.
 
- Jeg ønsker ham held og lykke, og jeg ser frem til, at han gør det godt for Arsenal. De har gjort en fremragende signing ved at hente min landsmand til Premier League.
 
- Da jeg ankom til England, var Arsenal meget svære at spille mod. Især Gilberto Silva og en god midtbane udgjorde holdet dengang. Men det Arsenal-hold, jeg mødte mod slutningen af min Chelsea-karriere, manglede en spiller som Thomas Partey.
 
Tilbage i september kunne FC Nordsjælland offentliggøre, at Michael Essien er en del af Farum-klubbens trænerstab i resten af den indeværende sæson.
 
Michael Essien spillede 58 landskampe for Ghana - til sammenligning har Thomas Partey pr. dags dato fået 30 for landsholdet, der går under øgenavnet 'Black Stars'.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED