AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 18:13
ESPN-kilde: United forbedrer kontrakttilbud til David de Gea

For få dage siden kunne vi melde, at United ville tilbyde en ny kontrakt til David de Gea, nu har klubben angiveligt forbedret tilbuddet til målmanden for at sikre hans underskrift.


David de Gea har kontraktudløb i sommeren 2020, og United ønsker ikke at miste den højt værdsatte målmand inden for den nærmeste fremtid.

En kilde tæt på den spanske målmand har nemlig fortalt ESPN FC, at United har forbedret deres kontrakttilbud til David de Gea, efter han angiveligt takkede nej til en femårig kontrakt værd 350.000 pund om ugen.

Forhandlingerne om en ny kontrakt har stået på i 18 måneder, men forhandlingerne gik angiveligt i stå, hvilket fik United til at tilbyde De Gea millioner for at undgå, at han forlod klubben på en fri transfer næste sommer.

United er ikke klar til at sælge De Gea for nogen som helst pris, skriver ESPN. David de Gea tjener angiveligt 240.000 pund om ugen i United på sin nuværende – halvdelen af hvad Alexis Sanchez er rygtet til at tjene.

Manchester United bliver presset af PSG, der er klar til at hente David de Gea, efter de har sagt farvel til legenden Gianluigi Buffon. PSG skulle være den eneste klub, der har råd til at købe De Gea fri og samtidig betale hans løn.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED