AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 21:49
ESPN KÅRER: Her er verdens 10 bedste målmænd

ESPN har udgivet deres årlige ESPN 100, hvor de gårer de 10 bedste spillere på hver position. Nu er turen nået til målmænd.


2020 står for døren, og i den anledning har ESPN kåret de 10 bedste målmænd i verden.

Vi kan godt afsløre, at mændende mellem stængerne i Premier League er stærkt repræsenteret:

10. Andre Onana – Ajax

Ajax havde sig lidt af et eventyr i sidste års Champions League. Og det viser sig, at de igen i år spiller ganske fremragende fodbold.

Mellem de hollandske stænger står 23-årige Andre Onana, der har fået sin fodboldopdragelse i den hollandske mesterklub, og tidligere også hos Barcelona.

Han er en vaskeægte sweeper-keeper, og har også hurtige reflekser. Mon ikke han kommer til at skifte til en europæisk gigant snart.

9. David De Gea – Manchester United

Uniteds måske mest pålidelige mand hedder David De Gea.

Spanieren er en alt for god målmand til at rode rundt i midten af Premier League, men hans fokus og passion for The Red Devils taler sit eget sprog.

Efter otte år i klubben, hvor meget længere skal han så være der, før han kan blive kaldt en rigtig legende?

8. Hugo Lloris – Tottenham

Det har været et par dårlige måneder for Spurs, og også for Lloris, der ikke kommer i aktion igen før engang i det nye år på grund af en albueskade.

Når franskmanden er på sit ypperste, så er Tottenham også. Hans erfaring og lerderevne taler også for sig selv. Og så er han verdensmester.

7. Kepa Arrizabalaga – Chelsea

Verdens dyreste målmand. Han kostede €80 millioner, da han skiftede til The Blues fra Athletic Bilbao i 2018.

Men spanieren har været hver en øre hver. Hans tid på Stamford Bridge har dog ikke været helt pletfri, men han er kun 25 år gammel, og er ved at slå David De Gea af pinden som Spaniens førstemålmand.

6. Wojciech Szczesny – Juventus

Polakken har altid været en rigtig god målmand. Han har tidligere stået mellem stængerne i Arsenal og Roma, men nu spiller han hver uge for Juventus, og holder den gamle legende Buffon fra at spille.

Han gør det angiveligt så godt, at Juventus vil give ham fem år mere i klubben. 

5. Manuel Neuer – Bayern München

Neuer er 33 år gammel, men gør det nu stadig ret imponerende.

Han satte en ny rekord for tyske clean sheets i juni, og var afgørende i endnu et mesterskab til Bayern. Tyskeren er en af de originale sweeper-keepers, og et selvfølge på listen.

4. Ederson – Manchester City

Ingen målmand kan spille bolden rund, som Ederson kan gøre det.

Brasilianeren er instrumental for Guardiolas måde at spille på. Men det er ikke kun med fødderne, han er fremragende.

Han er også en frygtløs skud-stopper, og klarer sig godt i én-mod-én situationer.

3. Marc-Andre ter Stegen – Barcelona

Ter Stegen spillede i oktober sin kamp nummer 200 for Barcelona.

Han har fået lidt at se til i denne sæson på grund af en række skader i Barcelonas forsvar, men tyskerens form har holdt katalanerne på ret kurs.

Mens Lionel Messi høster flest roser, er Ter Stegen også en vanvittig vigtig mand for Ernesto Valverde.

2. Jan Oblak – Atletico Madrid

Nøglen til at være en god målmand er at være konsistent – og det er den bedste måde at beskrive Oblak, der bare bliver ved med at imponere for Atletico.

Man skal nogle gange klemme sig selv i armen for at huske, at sloveneren kun er 26 år gammel. Han er effektiv, og laver næsten aldrig fejl. Perfekt for Diego Simeone, og også perfekt til positionen.

1. Alisson – Liverpool

Verdens bedste målmand ifølge både FIFA og ESPN. Alisson er det ideelle svar på, hvordan man skal agere mellem stængerne.

Den 27-årige målmand har stor andel i The Reds mindeværdige Champions League-sejr, og har lavet et utal af vigtige redninger siden han er kommet til klubben.

Brasilianeren havde 21 clean sheets i sidste sæson, og da han pådrog sig en skade tidligere denne sæson, blev det betragtet som en katastrofe.

Det siger alt om den indflydelse han har på både Liverpool og Brasilien.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED