AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2020 17:25
ESPN KÅRER: Her er de 10 bedste Premier League-transfers gennem tiden

ESPN har peget på de 10 signings, som har været de bedste i Premier League-æraen til dato.


10. Didier Drogba - Chelsea -  Signet fra Marseille for £34,7 millioner i 2004

Ivorianeren var ingen Kylian Mbappé, som buldrede ind på scenen som teenager.  I stedet blev han først signet som 26-årig.

Det viste sig som en god ide, for han hjalp klubben til to mesterskaber i streg og scorede det afgørende mål i League Cup-finalen.

Som 31-årige havde han sin bedste sæson med 37 mål i alle turneringer, da Chelsea vandt The Double.

Han havde altid en evne til at score vigtige mål, og han var selvfølgelig også på pletten med sin udligning mod Bayern München i Champions League-finalen i 2012.

9. Roy Keane - Manchester United - Signet fra Nottingham Forest for £7,7 millioner i 1993

Keane var spilleren, der fik Manchester Uniteds legendariske midtbane til at gå op i en højere enhed.

Han fik indpisket en ekstrem vindermentalitet i holdet og førte Manchester United til samtlige trofæer, der var at vinde.

8 Cristiano Ronaldo - Manchester United - Signet fra Sporting Lissabon for £17,1 millioner i 2003.

Ronaldo viste kæmpepotentiale i sine første tre sæsoner for The Red Devils, men det var først i sine tre sidste sæsoner, at han viste sig som den målmaskine, vi kender ham som i dag.

Her vandt han til gengæld to Player of the Season-titler og The Golden Boot, mens det blev til adskillige mesterskaber og succes i Champions League.

Han blev selvfølgelig også solgt videre for £70 millioner.

7. Wayne Rooney - Manchester United - Signet fra Everton for £33,3 millioner i 2004.

Man sagde om en ung Rooney, at han ville blive en af sin æras største spillere. Man kan altid diskutere, om han nåede de højder, men han var ikke langt fra,

Han er den mest scorende engelske landsholdspiller,  den næstmest scorende spiller i Premier League og den mest scorende Manchester United-spiller nogensinde.

6. Eric Cantona - Manchester United - Signet fra Leeds United for £1,6 millioner i 1992.

Tallene er ikke vanvittige, for Cantona scorede "kun" 64 mål i 143 kampe for The Red Devils, men han var spilleren, som for alvor kickstartede klubbens storhedstid under Sir Alex Ferguson.

Han kunne kun score flotte mål, og han førte Manchester United til fire ud af fem mulige mesterskaber.

5. Eden Hazard - Cjelsea - Signet fra Lille for £31,5 millioner i 2012.

Han vandt aldrig Champions League med Chelsea, men det blev til to mesterskaber, to Europa League-medaljer, en FA Cup-sejr og en League Cup-triumf.

I sine syv sæsoner for klubben skabte han 519 chancer fra åbent spil. Det er mere end nogen anden spiller i de fem største europæiske ligaer -  Messi har til sammenligning skabt 453.

Desuden tjente Chelsea også omkring £100 millioner, da man solgte ham sidste sommer, så det viste sig som en god investering.

4. Sergio Aguero - Manchester City - Signet fra Atletico Madrid for £36 millioner i 2011.

Måske den mest kliniske målscorer i Premier League-historien. Han har lavet 180 mål i 261 kampe, og ingen andre angribere i Premier League-æraen scorer ligeså mange mål per 90 minutter på banen.

Sammen med David Silva og Vincent Kompany har han været fast inventar for et City-hold, som gennem det sidste årti har cementeret sig som et tophold i England og europæisk fodbold.

3. Patrick Vieira - Arsenal - Signet fra Milan for £4,8 millioner i 1996.

Arsenal har brugt de seneste 15 år på at finde en passende erstatning, hvilket siger noget om, hvor vild Vieira egentlig var.

Han stod i spidsen for The Gunners i Arsene Wengers storhedsperiode og til titlen som Invincibles, mens han modsat Roy Keane og Claude Makelele også havde gode evner i offensiven.

Arsenal vandt tre mesterskaber med Vieira, og de har ikke været tæt på siden.

2. Frank Lampard - Chelsea - Signet fra West Ham for £14,4 millioner i 2001.

Klubbens mest scorende spiller til dato, der i sine 13 år for The Blues vandt alt, hvad der var at vinde for klubhold.

Gennem stor udskiftning i truppen under Abramovich-æraen var Lampard Chelseas hjerte og sjæl.

1. Thierry Henry - Arsenal - Signet fra Juventus for £14,5 millioner i 1999.

Henry scorede måske ikke ligeså mange mål som Shearer eller ligeså ofte som Aguero, men han var en mere komplet spiller end dem begge.

Han er den eneste spiller til at lave +20 mål og assists på en Premier League-sæson, og han førte Arsenal til både mesterskaber, FA Cup-titler og en sæson som ubesejrede.

Han er den bedste spiller i Arsenals historie - og den mest scorende...

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED