AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 12:46
ESPN: Chelsea beholder profil trods interesse fra Real Madrid

Eden Hazard er en anden sag, men Chelsea er sikre på, at de kan beholde N'Golo Kante trods interesse fra Real Madrid.


Zinedine Zidane er tilbage i trænersædet hos Real Madrid og forlanger store signings til sommer.

Eden Hazard er og bliver Real Madrids store transfermål til sommer, hvis man skal stole på rygtebørsen, men N'Golo Kante skulle også være at finde på den franske legendens ønskeseddel.

Los Blancos skal dog ikke skrue for højt op for forventningerne, for modsat Eden Hazard er Chelsea ikke til at hive eller stikke i, når det omhandler N'Golo Kante.

Det skriver ESPN.

Eden Hazard har kontraktudløb efter næste sæson, og Chelsea har angiveligt indfundet sig med, at den belgiske stjerne bliver noget nær umulig at beholde på grund af kontraktsituationen.

Det samme kan ikke siges om N'Golo Kante, der også skulle være et varmt emne i Paris Saint-Germain.  Tilbage i november underskrev den franske midtbanedynamo nemlig under på en kontrakforlængelse, der holder ham på Stamford Bridge frem til 2023.

Chelsea anser ham som en nøglespiller og Kante er næppe typen, der selv forsøger at gennemtvinge et skifte. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED