AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 09:35
ESPN: Arsenal forlænger med Monreal

The Gunners har angiveligt aktiveret en klausul i den spanske forsvarers kontrakt, så han nu er bundet til klubben indtil slutningen af næste sæson.


Arsenal har ifølge ESPN aktiveret en klausul i Nacho Monreals kontrakt, så den spansker forsvarer forbliver på The Emirates frem til efter næste sæson.

Monreal kunne have fulgt Aaron Ramsey ud af døren på The Emirates til sommer på en fri transfer,  men Unai Emery udtalte tilbage i september, at han ønskede, at spanieren forblev i klubben.

Trænerens ord er nu blevet en realitet, hvis man skal tro ESPN, men forhandlingerne om en ny længevarende kontrakt er midlertidigt sat på standby nu.

Adskillige førsteholdsspillere i Arsenal er tæt på kontraktudløb.  Det er allerede velkendt, at Aaron Ramsey forlader klubben efter denne sæson, men han kan få følgeskab af spillere som Petr Cech og Danny Welbeck.

Stephan Lichtsteiner blev kun tildelt en kortvarig kontrakt, da klubben hentede ham sidste sommer, men Arsenal har angiveligt også muligheden for at forlænge schweizerens kontrakt med yderligere en sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED