AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 21:42
ESPN: Arsenal er slet ikke interesseret i Ancelotti

ESPN erfarer, at Carlo Ancelotti ikke er et emne for Arsenal, der er på udkig efter en ny manager.


Den italienske manager Carlo Ancelotti blev sent tirsdag aften fyret i Napoli og kort efter blev han rygtet til Premier League, hvor både Arsenal og Everton er på udkig efter nye managers efter fyringerne af henholdsvis Unai Emery og Marco Silva.

Flere medier har i denne uge skrevet, at Carlo Ancelotti står højt på listen over mulige kandidater i Arsenal, men onsdag aften erfarer ESPN, at italieneren slet ikke er et emne for The Gunners.

Mediet skriver, at den 60-årige manager ikke passer på den profil, som Arsenal kigger efter. Derudover skulle klubbens ledelse ikke været imponeret over italienerens seneste bedrifter i Napoli.

Kilder har ligeledes meddelt ESPN, at ledelsen i Arsenal ikke har travlt med at finde den næste permanente manager, da klubben hellere vil bruge tiden til at finde den rigtige mand til jobbet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED