Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2021 00:12
Eskalering: Tottenham henter italiensk keeper i Atalanta

Det er gået stærkt i situationen mellem Tottenham og Atalanta, der er nået til enighed omkring keeper Pierluigi Gollini.


Tottenham har sikret sig en keeper som sommerens første signing, eftersom The Lillywhites er blevet enige med Serie A klubben Atalanta om deres italienske målmand Pierluigi Gollini.

Det melder The Guardians Magnus Christenson natten til tirsdag, mens navne som Nicolo Schira og den transfer almægtige Fabrizio Romano var hurtige til at bakke historien op.

Ifølge Romano og Christenson er der tale om en et årig leje aftale med option på yderligere et år, mens Tottenham tillige har inkluderet en købsoption på 15 millioner pund, altså cirka 115 millioner kroner.

Gollini er personligt interesseret i at skifte til Spurs, hvem han allerede er enige med. Faktisk har et Atalanta exit ligget i kortene hele sommeren, eftersom Gollini indsendte en transferanmodning i maj måned. 

På den anden hånd virker Spurs til at tage konsekvensen af førstevalget Hugo Lloris' fremskredne alder, samt dalende niveau i de seneste sæsoner, ved at erstatte ham med den italienske keeper.

Indtil videre lyder der intet om, at 34 årige Lloris skulle være på vej til at skrive under med en anden klub, hvorfor det stadig er en mulighed, at de to målmænd kommer til at konkurrere i den kommende sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE