AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 09:41
Eriksens drøm lever stadig: Endnu en storklub melder sig ind i kampen om hans signatur

Atletico Madrid skulle være den seneste klub til at udvise interesse i den danske stjerne.


Søndag kunne The Guardian fortælle, at det gradvist så mere og mere sandsynligt ud, at Christian Eriksen ville forblive i Tottenham, selvom den danske stjerne har udtrykt sit ønske om at forlade Londonklubben denne sommer.

Det engelske medie kunne nemlig berette, at antallet af  interesserede klubber enten svandt ind eller foretrak andre spillere som Paul Pogba. Særligt Juventus og Real Madrid skulle anse danskeren som et alternativ til den flamboyante franskmand, så det er endnu uvist, hvorvidt de to storklubber nogensinde byder på Eriksen.

Men løbet er endnu ikke helt kørt for den danske stjernes drøm om at få en ny udfordring i udlandet. Ikke, hvis man skal tro den italienske journalist Alfredo Pedulla. 

Han skriver på sin egen hjemmeside, at Real Madrid ganske rigtigt fortsat har interesse i den danske assistkonge, men nu også får konkurrence fra lokalrivalerne Atletico Madrid.

Diego Simeone skulle have et godt øje til Eriksen, og den spanske storklub forsøger ifølge rapporten at forhandle en handel på plads med Tottenham.

Det store problem er prisen. Eriksen har som bekendt blot én sæson tilbage på sin kontrakt, men alligevel skulle Daniel Levy, Tottenhams bestyrelsesformand, forlange op mod £130 millioner for ham. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED