Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2020 16:47
Eriksen udelukker ikke Arsenal-skifte - men har én bekymring

Ifølge The Transfer Window Podcast ønsker Christian Eriksen ikke at udelukke en transfer til Arsenal, men er klar over, at det ville være et kontroversielt skifte.


Christian Eriksen er med Inter-direktør Beppe Marottas egne ord til salg i vintertransfervinduet, hvis den danske playmaker ønsker et skifte, og han er ifølge flere relativt velansete medier på blokken hos Arsenal.

Og ifølge transferguruerne fra The Transfer Window Podcast udelukker Eriksen ikke et skifte til sine gamle ærkerivaler blot 12 måneder efter, han forlod Tottenham. Men netop lokalrivaliseringen er en bekymring for det danske es.

- Jeg er blevet fortalt, at han er en smule bekymret over at krydse grænsen mellem den ene North London-klub til den anden North London-klub. Han var Tottenham-spiller i mange sæsoner og en favorit blandt mange, men hans situation og omstændigheder gør, at han ikke udelukker det, fortæller Ian McGarry i The Transfer Window Podcast.

- Han ejer stadig et hus i North London, så dét at vende tilbage og tage til træning ved Arsenals Colney frem for Tottenhams træningsanlæg ville være nemt for både ham og familien. Det er vores information, at Dominik Szoboszlai fra RB Salzburg og netop Eriksen begge er spillere, som Arsenal overvejer til rollen som offensiv midtbanespiller.

Football London skrev også forleden, at Eriksen var et af navnene, som Arsenal seriøst overvejer at byde på til januar. Eurosport bekræfter også, at det skulle være tilfældet, men ifølge journalist Dean Jones skulle danskeren ikke toppe klubbens ønskeseddel.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED