AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2020 08:30
Eriksen-situationen: Skal han til Inter eller Barca nu?

Det helt klart nemmeste svar er Inter.


Det lød som om, at Christian Eriksens skifte til Inter Milan var så godt som skiftet,  men så "boom,"  ind i billedet kom FC Barcelona pludseligt sent torsdag aften.

Sky Sports skrev, at den catalanske storklub havde henvendt sig til Tottenham her på falderebet, og selvom det lød tvivlsomt, har blandt andre The Telegraph nu også bekræftet spaniernes sene indblanding.

Status skulle være den, at Barcelona har henvendt sig til Tottenham omkring vilkårene for at lave en handel, og nu overvejer Josep Bartomeu & Co., om man skal lave et bud eller ej.

De spanske mestre har altså ikke budt officielt endnu og gør det måske aldrig.  Det har Inter til gengæld, og torsdag tydede alt på, at forhandlingerne med Tottenham var tæt på at gå i hak.

Fabrizio Romano fra Sky Italia, som plejer at ramme langt mere rigtigt end engelske Sky Sports, skrev sent torsdag aften, at Christian Eriksen skifter til Inter én af de kommende dage.

Handlen skulle være ekstremt tæt på at blive færdiggjort, selvom klubberne endnu ikke var blevet helt enige om den endelige pris. Romano understreger, at det kun er et spørgsmål om tid, og at der ikke gemmer sig nogen tvivl eller nogle overraskelser.

Christian Eriksen og Inter skulle også være blevet enige om kontraktforholdene, så selvom FC Barcelona måske har blandet sig her i slutspurten,  peger alt stadig på et Inter-skifte, medmindre danskeren laver en kæmpe u-vending nu.

Samtidigt kan Barcelona potentielt komplicere en handel, hvis de overbyder Inter, men det ville de næppe gøre, medmindre de har fået Eriksens udsagn om, at han faktisk er interesseret i et skifte til Camp Nou.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED