Eriksen nettede forgæves i sent nederlag

Af Kalle Thue Gregersen
18.09.2018 Kl. 18:49
Tottenham tabte med 2-1 til Inter på San Siro, hvor Christian Eriksen kom på måltavlen.

Gruppe B fik tirsdag aften lov at sparke denne sæsons udgave af Champions League i gang. Inter fik på San Siro besøg af engelske Tottenham, mens Barcelona og PSV Eindhoven spillede stod for den anden kamp i gruppen.

Christian Eriksen havde kampens første mulighed, da Erik Lamela blev nedlagt og fik tildelt et frispark. Den danske playmaker tog sig af frisparket, men Inter-keeper Samir Handanovic afværgede Eriksens forsøg.

Derudover bød første halvleg ikke på de åbne målchancer. Harry Kane havde en fin mulighed, men den engelske angriber tog et for langt træk uden om Handanovic, og bolden røg ud til målspark.

Dermed var stillingen 0-0 ved pausefløjt.

Efter pausen løftede danske Eriksen sit niveau, og det lykkedes ham også at putte bolden i kassen og bringe gæsterne foran med 1-0. På kanten af feltet trykkede Eriksen af, skuddet blev afrettet og snød Handanovic i målet.

Ganske få minutter efter opstod der en god mulighed til Inters Ivan Perisic, der fik hovedet på bolden bagerst i feltet, men kroaten fik ikke nok power i hovedstødet, og Michel Vorm kunne let redde bolden.

Fem minutter før den ordinære spilletid var færdigspillet, udlignede Inter kampen på et sandt gudemål. Kwadwo Asamoah fandt et fri Mauro Icardi uden for feltet, og den argentinske kaptajn flugtede den smukt forbi Vorm i Spurs-målet.

To minutter inde i dommerens tillægstid scorede Inter det afgørende mål i kampen. Efter et hjørnespark blev bolden headet retur i feltet, hvor en umarkeret Matias Vecino nemt kunne støde bolden i kassen.

Tottenham havde ikke nok tid til at udligne, og Inter vandt dermed 2-1.

I gruppens anden kamp vandt Barcelona med 4-0 over PSV og topper dermed gruppe B.