AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2020 20:53
Eriksen-erstatninger: Mourinho kigger på tre alternativer

Football.london erfarer, at José Mourinho og Tottenham har tre spillere på blokken, skulle Christian Eriksens skifte til Inter Milan blive en realitet.


I Tottenham er man forudseende, og det er især takket være én mand: José Mourinho. 

Portugiseren har tilmelt meldt ud til den internatiole presse, at han kender til Eriksens fremtid, men at han ikke ønsker at kommentere på den. 

Meget tyder på, at danskeren skifter til Serie A og Inter Milan, hvor der nu endda allerede er ankommet en tidligere Premier League-spiller i form af Ashley Young. 

Bliver skiftet en realitet, har Mourinho allerede kigget i spåkuglen og udtænkt tre alternativer til den chanceskabende dansker. 

Football.london skriver, at man i Totttenham i særdeleshed kigger mod Ajax' talentfulde trup, hvor Hakim Ziyech og Donny van de Beek befinder sig. 

Førstnævnte har fået at vide af den hollandske klub, at han kan skifte for en sum af 370 millioner danske kroner. 

Van de Beek derimod skulle koste i omegnen af 435 millioner danske kroner. 

Derudover har man Todd Cantwell fra nedrykningstruede Norwich i kikkerten, men i Norwich vil man gøre alt for at beholde playmakeren. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED