AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2019 13:45
Eriksen-erstatning: Spurs er "storfavoritter" til at hente Real Madrid-stjerne

Tottenham er angiveligt store favoritter til at hente Isco til januar, skriver El Desmarque.


Daniel Levy har angiveligt indfundet sig med, at man formentligt bliver nødt til at sælge Christian Eriksen til underpris i vintertransfervinduet.

Men Tottenhams bestyrelsesformand er opsat på at få det bedste ud af situationen, og Londonklubben håber angiveligt på at kunne inkludere Isco Allarcon i forhandlingerne om den danske playmaker.

Det skriver El Desmarque i dagens avis. Den spanske offensivspiller skulle være én af tre Real Madrid-spillere, som kan blive solgt til januar, og Isco skulle have adskillige bejlere allerede.

Bayern München følger situationen, men Tottenham er angiveligt storfavoritter til at anskaffe sig den spanske tekniker, da Isco potentielt kan indgå i en byttehandel med Christian Eriksen.

Det spanske medie nævner ingen potentielle priser, men et direkte skifte mellem Eriksen og Isco virker usandsynligt. 

Real Madrid kan vælge at vente med at hente danskeren på en fri transfer næste sommer og står dermed i en stærk forhandlingsposition.  Derfor vil en transfer formentligt også kræve, at Tottenham tilbød Los Blancos en Christian Eriksen samt en pose penge.

Er prisen fair, ville det dog måske slet ikke være nogen dårlig handel af Spurs, da man dermed får en direkte erstatning for den danske playmaker.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED