AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 21:24
Eriksen erkender: Jeg har ikke truffet de rigtige beslutninger

Tottenham-stjernen føler selv, at han burde spille hver kamp, men erkender, at han har taget dårlige beslutninger på grønsværen. Det fortæller han til B.T.


Christian Eriksen, der i øjeblikket er samlet med resten af det danske landshold, er altid garanteret spilletid, når han trækker i de rød-hvide farver.

Det er den danske stjerne dog ikke i Tottenham for tiden, hvor han denne sæson har tilbragt mere tid på bænken end normalvis.

Det er playmakeren heller ikke helt tilfreds med, erkender han over for B.T.,  men han kan samtidigt godt se, at hans niveau måske har været under sin vanligt høje standard.

- Jeg synes, jeg skal spille hver kamp. Uanset hvordan man ser på det, føler man altid, at man skal spille. Men det er trænerens beslutning, og den respekterer jeg, siger Eriksen til B.T.

- Jeg tager måske lidt flere chancer end visse andre positioner på banen, og selvfølgerlrig kommer der fejl, for beslutningerne, man tager, skal udføres rigtigt. Det har måske lige manglet lidt.

Det er altså skarpheden, der mangler, mener Eriksen.

- Jeg har været i de rigtige situationer, men har ikke truffet de rigtige beslutninger, siger danskeren, der ikke ved, om hans kontraktsituation kan have haft indflydelse på de ekstra minutter, han har brugt på udskiftningsbænken.

- Det må du spørge klubben om. Det ved jeg ikke, om det er, men det føler jeg ikke, at det skyldes, siger Spurs-spilleren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED