AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 16:18
Eriksen: Bergkamp har stor indflydelse på min karriere

Christian Eriksen fortæller, at hans gennembrud i fodboldverdenen er takket være Arsenal-legenden Dennis Bergkamp.


Dennis Bergkamp var mere end 10 år i Arsenal inden han stoppede sin karriere i 2006, før han vendte tilbage til sin tidligere klub Ajax som assistenttræner - på cirka samme tidspunkt som den daværende teenager, Christian Eriksen, var skiftet til dem. 

Den danske landsholdsspiller fortæller forud for lørdagens North London Derby på Emirates Stadium, at Bergkamp har spillet en stor rolle i hans udvikling. 

- Jeg følte i Danmark, at jeg var god, men det var anderledes, da jeg kom til Ajax. I mit første år i Ajax havde vi nogle træninger med Dennis Bergkamp og Wim Jonk. Vi lavde en afleveringsøvelse med en angriber fra holdet. Vi arbejdede på specifikke bevægelser, lærte at måle angriberens løb og så aflevere bolden præcist det rette sted på det rette tidspunkt. 

- Selv dengang kunne man altid se Dennis' karisma og selvsikkerhed på bolden. Han vidste altid, hvordan hans førstegangsberøring skulle være og hvor bolden skulle ende bagefter. 

- Jeg lærte en masse fra at se på ham og arbejde med ham. Det hjalp mig, da jeg kom op på førsteholdet, slutter danskeren. 

Eriksen forlod Ajax til fordel for Tottenham i 2013. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED