AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 23:51
Eriksen: Alle vil spille som Tottenham

Christian Eriksen mener, at alle har lyst til at spille på samme måde, som Tottenham gør.


Christian Eriksen scorede to gange for det danske landshold, som søndag slog Wales med 2-0, men i weekenden skal midtbanespilleren igen i aktion for Tottenham.

London-klubben møder Liverpool, og forud for opgøret hævder danskeren, at alle vil spille den samme slags fodbold som Tottenham.

- Jeg er lidt længere oppe på banen (med Danmark red.) og ikke så involveret i opbygningsspillet, for vi gør nok ikke så meget ud af opbygningsspillet som i Spurs. Det er lidt anderledes med Danmark. Vi slår den lange bold lidt tidligere og forsøger at få andenbolden, siger han ifølge Daily Mirror og uddyber:

-  Alle vil spille som Spurs. Vi vil spille attraktiv fodbold, få bolden fremad og skabe chancer med masser af boldbesiddelse.

Tottenham er nummer fem i Premier League inden lørdagens opgør mod Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED