AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2020 14:34
Eriksen-agent skal bønfalde Levy: Sænk prisen på danskeren

Martin Schoots, Christian Eriksens agent, vil angiveligt bede Tottenham om at give sig lidt i forhandlingerne med Inter.


Christian Eriksen ville formentligt ikke være en del af kamptruppen mod Watford denne lørdag, hvis både Tottenham og Inter var villige til at gå på kompromis i forhandlingerne om danskeren.

Inter har nemlig forbedret sit bud fra €13 millioner indledningsvist til omkring €15 millioner, men Daniel Levy og Spurs har hele tiden krævet €20 millioner og har hidtil nægtet at flytte sig prismæssigt.

Martin Schoots, Christian Eriksens agent, blev fredag set have middag med Inter-direktør Giuseppe Marotta i Milano. I den kommende uge ventes Schoots dog tilbage i London for at forhandle med Daniel Levy.

Og skal man tro Gianluca Di Marzio fra Sky Italia, så er Inter faktisk klar til at oppe deres bud på danskeren yderligere, men umiddelbart ikke til de €20 millioner, som Levy efterspørger.

Derfor vil Schoots bede Daniel Levy og Tottenham om at lave et lille "finansielt offer" for at en handel kan færdiggøres inden næste fredag, da Eriksen efterhånden skulle være helt og aldeles klar til at gennemføre skiftet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED