AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2018 20:50
Eriksen-agent om Kane-mål: Aldrig prøvet noget lignende

Martin Schoots, der er agent for Christian Eriksen, kalder episoden omkring Eriksen/Kane-målet for bemærkelsesværdig, og han siger samtidig, at han efter 35 år i fodbold ikke har oplevet en lignende sag.


Christian Eriksen svang i sidste lørdags kamp mod Stoke et hårdt indlæg mod bagerste stolpe, som Harry Kane hoppede op efter, men der var tvivl om hvorvidt han ramte den.

Målet blev først givet til Eriksen, men Kane påstod hårdnakket, at han rørte den, og Tottenham appellerede til Premier League om at give målet til Harry Kane, hvilket et uvildigt råd gav ham efter at have set alle billeder igennem.

En besynderlig situation, som Eriksens agent Schoots aldrig har befundet sig i før.

- Det er en bemærkelsesværdig situation, selvom vi ikke skal gøre det større, end det egentlig er. Men i mine 35 år i fodbold har jeg aldrig set noget lignende, har han fortalt til London Evening Standard, hvor han fortsatte i stedte for at kommentere mere på sagen roste Eriksen.

- Heldigvis er Christian en meget intelligent fyr, og han vil ikke lave et problem ud af det. Han blev stemt ind som året spiller af to supportgrupper sidste år, og det er endda anden gang, at det er sket. Det er disse ting, der betyder noget for Christian.

- Jeg er ret sikker på, at fansene ikke kun stemmer på ham på grund af hans evner, der er i verdensklasse, men også på grund af hans arbejdsmoral, modenhed og kompromisløse fokus på holdet. Det handler for Christian kun om holdet, uanset hvor og hvornår, samt at stå sammen. Skulder ved skulder.

- Alle i fodbold ved, at denne eksemplariske mentalitet er en stor gave og en stor kvalitet. Det har fået ham hertil i en alder af 26, og det vil skubbe ham fremad, og gøre ham endnu bedre. Det er fantastiske at se, hvordan fansene elsker ham for det.

Christian Eriksen tog dog ikke tomhændet fra Stoke sidste lørdag, da han lavede kampens første mål, og han blev samtidig noteret for assisten til Harry Kanes sejrsmål.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED