AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 15:13
Eriksen afviser PSG: Men der er problemer mellem Tottenham og Inter

Christian Eriksen kan endnu ende med at forblive i Tottenham resten af sæsonen, skriver Miguel Delaney for The Independent.


Vi ved det ikke, og det virker heller ikke helt til, at den europæiske fodboldpresse kan hitte ud af, hvor Christian Eriksens fremtid ligger.

Der er rigtig meget støj, men størstedelen peger stadig i retning af Inter Milan, selvom Real Madrid og Paris Saint-Germain også stadig bliver nævnt.

Sidstnævnte klub skulle ifølge The Independent være en mulighed, men alt tyder angiveligt stadig på, at den danske playmaker har besluttet sig for at fortsætte karrieren i Serie A - og dét formentligt hos Inter.

Problemet er bare, at Tottenham og Daniel Levy kræver op mod £25 millioner for danskeren, som har kontraktudløb til sommer.

Den pris ønsker Inter ikke at betale for en spiller, som de med stor sandsynlighed vil være i stand til at skaffe på en fri transfer efter sæsonen i stedet.

De er dog parate til at betale og skulle have budt £8-10 millioner for at signe danskeren permanent denne måned. Problemet er bare, at Tottenham anser det bud som "fornærmende" lavt.

Paris Saint-Germain skulle til gengæld være klar til at betale £25 millioner, men Eriksen ønsker ikke et skifte til Parc des Princes, da han ikke føler sig overbevist om, at han vil være fast mand for de franske mestre.

Han skulle til gengæld være blevet lovet en hovedrolle under Antonio Conte i Inter, og lige nu skulle både Eriksen og Inter være villige til bare at vente til efter sæsonen.

Inter har altså budt omkring £10 millioner, hvilket er alt for lavt for Tottenham.  Spørgsmålet er, om Londonklubben ændrer holdning, desto tættere på Deadline Day vi kommer.

José Mourinho ønsker ikke en spiller, som ønsker at forlade klubben og kommer til at forlade klubben til sommer, så portugiseren er ivrig efter at få Eriksen solgt.

Derfor kan det være, at Tottenham bukker under og ender med at sælge for et markant lavere beløb end slet intet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED