AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 14:55
Erik ten Hag reagerer nu på Ronaldo-exit

Erik ten Hag har nu udtalt sig om Cristiano Ronaldos exit fra Manchester United.


Der har været helt stille fra Erik ten Hag i forbindelse med, at Manchester United og Cristiano Ronaldo gik hver til sit for nylig, men nu har den hollandske manager fattet sig i korthed om portugiserens farvel.

- Han er væk, og det er fortiden. Vi ser nu fremad, og vi ser ind i fremtiden, siger ten Hag til MUTV.

Den 37-årige manager var en af dem, der fik en ganske heftig kritik fra Ronaldo, da han gav et 90 minutters langt interview med Piers Morgan.

Ronaldo sagde blandt andet, at han ikke havde respekt for Manchester United-manageren, men det ville ten Hag altså ikke så forholde sig til, da han blev spurgt ind til den portugisiske verdensstjerne.

Manchester United er lige nu på træningslejr i Spanien, hvor holdet senere i dag møder Cadiz i en træningskamp, hvor ten Hag får mulighed for at se nogle spillere an, inden de betydningsfulde kampe vender tilbage om nogle uger.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE