Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Erik ten Hag må ikke tabe denne kamp

Af Emil Plovgaard
28.09.2023 Kl. 14:28
Én kamp må Erik ten Hag i særdeleshed ikke tabe, lyder det fra Rio Ferdinand.

Jadon Sancho træner i øjeblikket ikke med hos Manchester United efter en uoverensstemmelse med klubbens manager, Erik ten Hag.

Meget er blevet sagt og skrevet om situationen, og ifølge flere forlydender, kan 23-årige Sancho forlade klubben til januar, ligesom klubben nok havde håbet på at kunne lande en aftale allerede i denne måned, da det tyrkiske transfervindue endnu ikke var ovre.

 

Nu er den tidligere United-stjernen Rio Ferdinand også kommet med sit besyv på situationen, der i øjeblikket udspiller sig. Og kampen mellem han og Sancho må den hollandske United-manager ikke tabe.

– Ten Hag må ikke tabe denne kamp.

– Han er blevet spurgt, om hvorfor Sancho ikke var en del af truppen, og svaret var, at han ikke havde trænet godt nok. Erik ten Hag går gennem en hård periode – Manchester United er ikke startet godt i denne sæson – og vi er begyndt at sige, at han er ved at tabe omklædningsrummet.

–  Men hvis holdet vandt deres kampe, ville vi sige, at han er hård, at han har håndteret situationen godt, og at han har sendt en besked til resten af omklædningsrummet.

Ferdinand fortæller desuden, at han er på Ten Hags side.

– Jeg holder altid med træneren i disse situationer. Det er ikke nogen hård kritik, han langer ud – har Sancho trænet ordentligt? Han har været meget dårlig, taget i betragtning af, hvor meget Manchester United gav for ham, og også når man tænker på hans omdømme, siger Ferdinand i podcasten ‘Stick to Football’.

Sanchos kontrakt med Manchester United gælder frem til sommeren 2026.

En storklub kan dog tilbyde ham – og en anden United-spiller – en flugtvej inden da. Læs mere her.


Jadon Sancho spillede senest for Manchester United i 3-2-sejren over Nottingham Forest 26. august. I den efterfølgende kamp mod Arsenal, var han udeladt af truppen, og United-manager, Erik ten Hag, forklarede fravalget med en sløset tilgang til træningspassene. Kampen mod Nottingham Forest kan måske blive hans sidste kamp for Manchester United. Foto: Getty Images


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Norsk medie i kæmpe brøler: Meldte Haaland dræbt

2. Manchester United kan have brudt FIFA's regler

3. Hollandsk journalist håber på Ten Hag-fyring

4Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

5. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

Annonce