Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 15:15
Er ude mod Liverpool: Så mange kampe må City undvære De Bruyne

Pep Guardiola kunne til fredagens pressemøde bekræfte, at Manchester City må undvære Kevin de Bruyne i mindst en måned.


Manchester City kommer til at skulle undvære Kevin de Bruyne i de næste fire til seks uger, kunne Pep Guardiola bekræfte til fredagens pressemøde.

Midtbanestjernen måtte lade sig udskifte i onsdagens 2-0 sejr over Aston Villa på Etihad Stadium med det, som Pep Guardiola eftefølgende beskrev som en "muskelskade".

Det er sidenhen blevet bekræftet, at det er baglåret, den er gal med, og nu er klubbens læger kommet med deres bud på tidshorisonten for belgierens rehabilitering.

- Efter at have kigget på scanningerne sagde lægen, at Kevin er ude i fire til seks uger. Det er et stort slag, men vi bliver nødt til at bevæge os videre, fortalte Guardiola til fredagens pressemøde.

Hvis vi går ud fra, at De Bruyne kommer sig hurtigt og er tilbage allerede om en måned, vil han alligevel have misset kampe mod Cheltenham, West Brom, Sheffield United, Burnley, Liverpool, Tottenham og måske også Arsenal den 21. februar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED