AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 09:58
Entreprenørerne: Her er 10 Premier League-stjerner som har tjent kassen efter fodbold

Vi har fundet 10 tidligere Premier League-spillere, som har haft stor succes med karrierer som forretningsmænd.


Mathieu Flamini

Flamini havde en stor karriere på grønsværen, men udmærker sig endnu mere i forretningsverdenen.

Sammen med sin forretningspartner ejer han den biokemiske virksomhed GF Biochemicals, som er estimeret til at være $28 milliarder værd.

Firmaet udvikler kort fortalt et brændstof fra planteaffald, som kan bruges til at skabe plastik.

 

Louis Saha

Franskmanden kunne have haft en endnu større fodboldkarriere, var skader ikke kommet i vejen, men han har brugt tiden efter fodbolden fornuftigt.

Den tidligere Manchester United-angriber har virksomheden AxisStars, der fungerer som en form for Tinder, da den matcher fodboldspillere med brands, der gerne vil promovere sig via fodboldspilleres hjælp.

 

David Beckham

En formidabel fodboldspiller med et udseende, man kan dø for.  Beckham var måske den første fodboldspiller, der for alvor formåede at gøre sig selv til et globalt og kommercielt brand, og det er han stadig i dag.

I dag er han også medejer af MLS-klubben Inter Miami, og der er nok ingen tvivl om, at Cristiano Ronaldo har taget noter om, hvordan man opbygger et forretningsimperium på sit eget personlige brand.

 

Michael Owen

Michael Owen og Sir Alex Ferguson deler begge en passion for hestevæddeløb, og den tidligere Liverpool- og Manchester United-angriber har tjent solidt å¨på det.

Han ejer adskillige heste og har sit eget opdræt, hvorfra han sælger kreaturerne videre for mange, mange penge, da han tidligere har haft vindende heste i nogle af de største væddeløb i verden.

Læg dertil, at du også tjener ganske heftigt på at vinde disse væddeløb.

 

Asamoah Gyan

Den tidligere Sunderland-angriber har brugt pengene, han tjente på et lukrativt skifte til Mellemøstlig fodbold, på et virvar af forskellige ting.

Han ejer både fly, busser, ejendomme, cup noodles, mineralvand, benzinstationer og sit eget pladeselskab.

 

Robbie Fowler

Fowler er den mest scorende Liverpool-spiller i klubbens historie, men han er måske også den mest indtjenende efter sit karrierestop.

For pengene, han tjente under sin spillende karriere, investerede han kløgtigt i ejendomme England rundt, og han skulle i dag være omkring £31 millioner værd.

 

Marlon Harewood

Harewood, der nåede at repræsentere 13 forskellige klubber i sin karriere - heriblandt Aston Villa og West Ham - ejer i dag virksomheden AC13 Premier.

Forestil dig MTV-programmet "Pimp My Ride,"  men for Premier League-stjerner, og så ved du, hvad AC13 Premier specialiserer sig indenfor.

 

Ramon Vega

Midterforsvaren, som spillede for Tottenham mellem 1997 og 2001, tog i sine unge dage i schweizisk fodbold en finansuddannelse.

Den tid var givet godt ud, for i dag er han chef for den schweiziske hedge fund Vega Swiss Asset Management, så han er hovedansvarlig for at disponere over en formue på omkring £635 millioner.

 

Sun Jihai

Kinas første spillere og målscorer i Premier League har sidenhen tjent kassen på sportsdata.  Hans platform har i dag mere end 400 millioner brugere i Kina, hvilket også er en slat penge.

 

Gerard Pique

Den tidligere Manchester United-spiller er gift med Shakira, så sammen burde parret have en temmelig anseelig formue efterhånden.

Men Pique er også en relativt succesfuld pokerspiller og investerer i lidt af hvert; Tennis, Esport og medier.

Han ejer også det spanske tredjedivisionshold FC Andorra, som han har store planer for.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED