Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 13:54
Enorm redningspakke: PL-klubber sender to milliarder kroner til de lavere engelske rækker

BBC og en lang række andre engelske medier skriver, at Premier League og EFL er blevet enige om sammensætningen på en massiv redningspakke.


BBCs Simon Stone skriver denne torsdag eftermiddag, at EPL, Premier League, og EFL, organisationen bag The Championship, League One og League Two, er blevet enige om en redningspakke på £250 millioner -  mere end to milliarder kroner.

Ifølge Stone er Premier League-klubberne blevet enige om at bevillige £50 millioner til League One og League Two, mens de samtidigt gør det muligt for samtlige 72 EFL-klubber at optage lån uden rente fra en pulje på £200 millioner.

Coronapandemien har ramt Premier League-klubberne hårdt økonomisk, men EFL-holdene er i langt højere grad finansielt afhængige af billetsalg. Under Covid-19 har det som bekendt ikke være tilladt at lukke tilskuere ind på de engelske stadioner, så mange klubber i de lavere engelske rækker er i fare for at gå konkurs.

Redningspakken, EPL og EFL i dag er blevet enige om, er netop blevet sat i stand for at holde dem oven vande.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED