Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 14:16
Enmandshær: Så ekstremt afhængige er United af Bruno Fernandes

Der hviler et stort ansvar på den portugisiske maestros skuldre, viser tallene.


Der er gode chancer for, at Bruno Fernandes bliver kåret til årets signing, når vi nærmer os årsskiftet, for portugiserens betydning for Manchester United er svær at matche.

Faktisk viser tallene, at The Red Devils er så afhængige af den portugisiske midtbanespiller, at det næsten er bekymrende. 

I denne sæson er Fernandes lige nu holdets topscorer med seks scoringer i Premier League. Det svarer til, at han har scoret 46 procent af klubbens mål.

Han har samtidigt også leveret 50 procent af alle holdets assists med tre af slagsen, mens han også står noteret for 26 nøgleafleveringer - 31 procent af holdets samlede antal.

I alt har han været involveret i ni ud af holdets 13 Premier League-scoringer hidtil.

Med sin rolle som offensiv midtbanespiller er det ikke helt vildt overraskende, at han rangerer højt på disse parametre, men procenterne er exceptionelt høje. 

Særligt fordi han også slider gevaldigt defensivt. Han er nemlig også den Manchester United-spiller, som har lavet flest tacklinger, viser tal fra Give Me Sport.

Tog man i et tankeeksperiment Fernandes og portugiserens bidrag helt ud af ligningen, ville The Red Devils ligge under nedrykningsstregen på en 18. plads, for så ville man have tabt mod kluber som Brighton og Everton.

Det tæller selvfølgelig ikke helt, da man selvfølgelig ville have haft en anden spiller på banen, som potentielt kunne have scoret, assisteret eller skabt chancer i portugiserens sted, men det siger stadig noget om, hvor altafgørende midtbanespilleren er for Manchester United.

Fodbold er et holdspil, men Fernandes er næsten en enmandshær.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED