AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 09:01
Enighed: Sarri og Pochettino kritiserer VAR efter Carabao Cup-kamp

Hverken Tottenham- eller Chelsea-træneren var tilfreds med videosystemet, som blev brugt under gårsdagens semifinale i Carabao Cuppen.


Videosystemet VAR er atter blevet det helt store samtaleemne efter gårsdagens Carabao Cup-kamp, som Spurs vandt 1-0.

Harry Kane scorede fra straffesparkspletten efter at være blevet nedlagt af Kepa Arrizabalaga i feltet, men kampens dommer måtte benytte sig af videooptagelserne for at vurdere, om den engelske angriber havde være onside.

Selvom brugen af videosystemet kendte i Spurs' favør,  var Mauricio Pochettino ikke synderligt begejstret for det.

- Det er et system, som dræber følelserne i spillet.  I dag var det en fordel for os, men jeg fejrede ikke, for vi måtte vente fem minutter på en kendelse, fortalte Tottenham-træneren til pressemødet efter kampen.

- Selvfølgelig er jeg for teknologi i spillet, for man kan ikke stoppe udviklingen,  men jeg synes stadig ikke, det er klart, hvad reglerne for brugen af VAR er.

Sarri og Chelsea, som endte med at tabe på grund af VAR-kendelsen, var bestemt heller ikke tilfredse.

- I øjeblikket synes jeg ikke, at de engelske dommere er klar til at bruge systemet.  Jeg tror, de bliver nødt til at studere det nærmere, fortalte Chelsea-træneren i et interview med Sky Sports efter kampen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED