AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2020 16:48
Englands værste billist: Guardiola har smadret fire biler på fire år

Pep Guardiola er god til at træne fodboldhold, men ikke synderligt dygtig bag rattet.


Der er mange penge i professionel fodbold, og mange penge og en ekstravagant livsstil går ofte hånd i hånd med diverse superbiler.

Det er heller ikke unormalt, at man hører om spillere, der kører galt i deres Ferrarrier, Lamboghinier eller Mercedesér -  senest West Hams Michail Antonio, der crashede mellem jul og nytår.

Men umiddelbart er der ingen, der kommer mere galt afsted i trafikken, end Pep Guardiola.  I bogen Pep's City: The Making of a Superteam, skriver forfatterne Pols Ballus og Lu Martin følgende:

- Guardiola har et ry for at være en uheldig billist, og hans sorte Mercedes er den fjerde bil, han har ejet, siden han kom til Manchester.

- Hans sidespejle overlever ikke længe, og han kom til at fylde benzin i sin diesel Range Rover, ligesom han smadrede sin Bentley.

Det er, hvad der står i selve bogen om Guardiola og hans projekt i Manchester City.  Yderligere siger en anonym kilde til The Sun:

- Pep er god til mange ting, men dét at køre bil ser ikke ud til at være blandt dem. Han har haft sine problemer med vejene i Manchester og har ramt et række bump.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED