AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 21:00
Englænderne i udlandet: Fire spillere, der kan gøre Sancho kunsten efter

Jadon Sancho og Reiss Nelson imponerer begge i Bundesligaen i en ung alder, og i den forbindelse har BBC kigget på fire udenlandsenglændere, som måske kan få gennembruddet uden for Englands grænser.


Jadon Sancho valgte at droppe håbet om at slå igennem i Manchester City og drage til Dortmund i 2017, og det har han nok ikke fortrudt. Den 18-årige kantspiller har været intet mindre end fantastisk i denne sæson med fem mål og otte assists i 15 kampe. 

Ligeledes godt er det gået Arsenal-ejede Reiss Nelson i Bundesligaen, hvor han tørner ud for Hoffenheim på leje. Den 18-årige angriber har nemlig scoret fem gange i Bundesligaen. 

Det er måske en begyndende trend at unge englændere drager til udlandet i jagten på succes, da konkurrencen om spilletid i Premier League er benhård. BBC har i den anledning samlet fire, unge englændere som på nuværende tidspunkt spiller i udlandet. 

Keanan Bennetts - kantspiller - Borussia Mönchengladbach

Denne 19-årige knægt forlod Tottenham til fordel for Borussia Mönchengladbach i 2017, og hans præstationer for ungdomsholdet har fået nogen til at sammenligne ham med Gareth Bale. 

Bennetts skrev en fireårig kontrakt med Gladbach, og han var ikke sen til at vise sine kvaliteter frem. Kantspilleren scorede to gange for klubbens reserver i sin debut.

Han er født i London med en mor fra Hamborg, som lærte ham tysk, hvilket gjorde skiftet fra England til Tyskland en del lettere. Bennetts kan dog komme til at stå overfor en svær beslutning senere i sin karriere. 19-årige Bennetts kan nemlig både repæsentere England, Tyskland og Nigeria. 

Mandela Egbo - forsvarsspiller - Borussia Mönchengladbach

Den 21-årige højreback tog en stor beslutning i en ung alder. Da Egbo var 17 år skiftede han fra Crystal Palaces ungdomshold til Borussia Mönchengladbach.

Egbo spiller sammen med Bennetts på Gladbachs reservehold, men han fik sin debut for førsteholdet i Bundesligaen i februar. 

I forbindelse med sit skifte fra engelsk til tysk fodbold, fortalte Egbo til The Independent, at det var en let beslutning, da det var en god genvej for unge spillere. 

Jonathan Panzo - forsvarsspiller - Monaco

Den tidligere akademispiller i Chelsea var en del af det England U17-landshold, som vandt VM sidste år. Panzo er barn af ivorianske forældre, hvorfor han allerede var i stand til at snakke fransk, inden han skiftede til den franske klub denne sommer. 

Den 18-årige midtstopper var en del af det fantastiske Chelsea-ungdomshold, som vandt FA Youth Cup fem år i træk. Han er startet ud på Monacos reservehold, og nu skal han forsøge at imponere den nye Monaco-træner, Thierry Henry. 

Inden Panzo skiftede fra Chelsea var klubber som Juventus, Borussia Mönchengladbach og Valencia også interesseret, men Panzo valgte altså Monaco, som har en god historik i forhold til at udvikle talenter. 

Noni Madueke - midtbane - PSV Eindhoven

16-årige Madueke er den yngste på denne liste. Den offensive midtbanespiller afviste angiveligt at få en professionel kontrakt fra Tottenham og Manchester United og drog i stedet til PSV denne sommer. 

Madueke valgte Holland, fordi han mente, at det var bedst for sin udvikling. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED