AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 19:56
Engelsk stortalent jagter gennembrud i Arsenal

Den engelske U21-landsholdsspiller Reiss Nelson slår fast, at han vil jagte et gennembrud i Arsenal i næste sæson efter et succesfuldt lejeophold i tyske Hoffenheim.


Den 19-årige kantspiller Reiss Nelson var i denne sæson udlejet til tyske Hoffenheim, hvor han fik 23 kampe og scorede syv mål i Bundesligaen. Selvom lejeopholdet i Tyskland var en succes for den unge englænder, så har han ikke planer om at lade sig udleje igen i næste sæson.

Forud for U21-EM slår han nemlig fast, at han vil blive og kæmpe for sin plads på Arsenals førstehold.

- Arsenal er mit hovedfokus i næste sæson. Efter EM vil jeg tage tilbage og forberede mig på pre-season, forhåbentlig gøre det godt og spille for det hold, jeg elsker, siger den unge englænder til Sky Sports.

Reiss Nelson har endnu ikke snakket med Arsenal-manager Unai Emery, men den snak vil han tage efter EM-slutrunden i Italien:

- Jeg har fået at vide, at jeg skal fokusere på EM og så kan alt fokus være på Arsenal, når slutrunden er færdig, slutter Reiss Nelson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED