AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 21:00
Engelsk storklub holder øje med 'Messinho'

Brasliansk stortalent med et noget interessant kælenavn er på radaren hos engelsk storklub.


Der er ikke nogen tvivl om, at de europæiske storklubber bruger mange ressourcer på at finde fremtidens stjerner i en meget ung alder.

Scouts er især til at finde i det sydamerikanske for at holde øje med de brasilianske talenter.

Forleden lød meldingerne bl.a. på, at Chelsea er på vej til at hente 18-årige Andrey Santos fra Vasco da Gama, som står til at blive Chelseas første januarsigning. I så fald bliver han hvert fald ikke det sidste brasilianske stortalent, der tager til Premier League.

GOAL beretter her til aften, at Arsenal har den 15-årige kantspiller, Messinho, i kikkerten. 

Det rigtige navn er Estevão Willian og spiller til daglig på Palmeiras' U17-hold, og han tiltrækker interesse fra de største klubber. Udover Arsenal er PSG og Barcelona også interesseret.

Ifølge GOAL har Arsenals scouts meldt deres interesse til Messinhos repræsentanter og gjort det klart, at de vil følge ham tæt de næste par år. Udenlandske klubber kan nemlig først hente ham, når han er fyldt 18 år - og det gør han den 24. april i 2025.

Det er dog muligt at lave en forhåndsaftale med den pågældende klub, før de fylder 18 år, hvilket står til at blive tilfældet for 16-årige Endrick.

Palmeiras er kendt for at kunne skabe de største talenter, som de sender til Europa, og seneste skud på stammen er Endrick, som efter sigende nærmer sig et skifte til Real Madrid.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE