AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 08:59
Engelsk stopper på blokken: Liverpool-scout har set næsten alle kampe

Liverpool har i denne sæson holdt nøje med en af de bedste midterforsvarere i the Championship.


Ben White er formentlig et navn, der har været oppe at vende hos Liverpool nogle gange.

For ifølge Sky Sports-kommentatoren Gary Weaver har the Reds være til stede til en lang række af den engelske forsvarsspillers kampe i denne sæson.

- Andy O’Brien, der er Liverpool-scout, har set næsten hver eneste kamp med Ben White. De store klubber er interesserede, fortæller han i en Sky Sports-podcast om the Championship.

22-årige Ben White er i denne sæson udlejet til Leeds fra Brighton, og han har været en stor profil i Championship-klubben, hvor han har spillet fuld tid i samtlige kampe siden sin ankomst.

Den 182 centimeter høje midterforsvarer har gennem et stykke tid været rygtet til større adresser, og tidligere har Chelsea også været meldt som en bejler til englænderen, der har kontrakt med Brighton frem til sommeren 2022.

På det seneste er Dejan Lovren blevet rygtet væk fra Liverpool, og hvis kroaten forlader Merseyside-klubben, kan Jürgen Klopp blive nødt til at finde en erstatning.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED