AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 11:58
Engelsk rigmand var i dialog med Chelsea: Vi var langt fra hinanden

Bob Ratcliffe fortæller, at man var i kort dialog med Chelsea om et potentielt køb, men de var langt fra hinanden i deres værdiansættelse.


Efter flere måneders spekulationer kunne den engelske rigmand, Jim Ratcliffe, i sidste måned gennemføre købet af OGC Nice. 

Undervejs var der rygter om, at han var interesseret i Chelsea, og hans bror, Bob Ratcliffe, som er direktør i firmaet INEOS, fortæller nu, at der var en dialog med Roman Abramovich.

- Vi brugte noget tid på at kigge på Premier League-klubber. Vi kiggede på deres værdi, og top seks-klubberne blev vurderet til at være minimum £2 milliarder værd, siger Bob Ratcliffe til BBC.

- Der var en dialog med dem (Chelsea, red.), men vi var langt fra hinanden i værdiansættelsen. Jeg kan ikke fortælle den præcise værdi, men det var en del.

- Det var en tidlig dialog, og problemet med Chelsea var også, at der er problemer med deres stadion, og vi bliver alle ældre. Det vil tage et årti af ens liv at få det ordnet, lyder det fra Bob Ratcliffe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED