Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Engelsk legende: Southgate bør droppe disse to stjerner

Af Emil Plovgaard
10.07.2024 Kl. 14:19

Gareth Southgate har mange offensive muligheder at vælge ud fra, når han skal stille sin startopstilling.

Derfor har flere offensivspillere været skuffede over den manglende spilletid i forbindelse med denne EM-slutrunde.

Southgate kommer dog med al sandsynlighed også til at skuffe flere spillere, for han har angiveligt udpeget, hvem der skal starte inde i onsdagens semifinale mod Holland.

Jude Bellingham, Phil Foden og Bukayo Saka har været de foretrukne esser i front, og de har leveret det kreative til landsholdsanføreren Harry Kane, der, trods mange chancer, mestendels har skudt med løs krudt denne sommer. Kane har selv forklaret sin dårlige form.

Foden er dog ikke lykkedes med at overføre de fornemme præstationer i klubregi til landsholdet. Derfor mener den tidligere engelske landsholdsspiller Chris Waddle, at en anden bør få chancen til semifinalen. Men også Real Madrids Jude Bellingham bør henvises til bænken, mener Waddle.

– Hvis jeg var Cole Palmer eller Eberechi Eze, så ville jeg tage en snak med landstræneren om at få flere minutter i benene, når der står uafgjorte, snarere end at komme ind i en kamp, hvor England er på vej mod nederlag, for spillere som Bellingham og Foden magter det simpelthen ikke.

– Vores præstationer har forbedret sig, når Palmer og Eze er blevet skiftet ind.

– Vi har set meget bedre ud rent fodboldmæssigt, når vi spiller med dem på kanterne.

– Bellingham og Foden vælges frem for Palmer og Eze, fordi de arbejder en smule hårdere uden bold, og Gareth kan godt lide midtbanespillere, der kæmper.

– Han har helt sikkert ofret kreativitet til fordel for disciplin i min optik. Jeg tror, man kan finde en bedre balance på midtbanen, der kombinerer stålstyrke og hårdt arbejde med kreativitet og teknisk snilde. Det har vi ikke formået at gøre.

– Spanien har den perfekte kombination på midtbanen, siger Waddle ifølge fodboldmagasinet FourFourTwo.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce