AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2018 14:23
Engelsk landstræner varsler mange ændringer mod Schweiz

De engelske landsholdsspillere, som ikke kom i aktion i lørdagens opgør mod Spanien i Nations League, kan se frem til at få spilletid mod Schweiz.


Det var et engelsk landshold i stærkeste opstilling mod Spanien, men det var alligevel ikke nok til at få point ud af opgøret. Nu bliver det i stedet reserverne fra det opgør, som får chancen i den kommende landskamp.

Her venter en venskabskamp mod Schweiz på tirsdag, og Gareth Southgate har planer om at foretage mnge ændringer i startopstillingen.

- Vi skal give de andre spillere, som ikke har spillet, en startplads. Det er vigtigt for deres udvikling. Fysisk er der mange spillere, som ikke har fået en kamp i denne sæson. De har brug for at spille, når er afsted i 10 dage, fortalte den engelske landstræner forleden ifølge the Telegraph.

Og den engelske avis har et bud på, at kun Harry Kane og John Stones beholder deres startplads til den kommende kamp mod Schweiz. Her vil der blive givet chancen til ni nye spillere i form af Jack Butland, Trent Alexander-Arnold, Kyle Walker, James Tarkowski, Danny Rose, Eric Dier, Ruben Loftus-Cheek, Fabian Delph og Danny Welbeck.

De to nye spillere i truppen, Ben Chilwell og Demarai Gray, som blev kaldt ind, da Luke Shaw og Marcus Rashford har pådraget sig skader, ventes ikke at få en startplads mod Schweiz.

Schweiz må komme ind til opgøret mod England sprængfyldt med selvtillid efter en nedsabling i Nations League-opgøret mod Island, hvor Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka og de øvrige schweizere vandt 6-0.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED