Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2021 12:26
Engelsk hovedpine: To stjerner tvivlsomme til Skotland brag

England risikerer at mangle både Harry Kane og John Stones, når de fredag tager imod Skotland.


Kampe mellem England og Skotland er altid af ekstra betydning, og når det tilmed hænder i en EM slutrunde, er Storbrittanien det ekstra begejstret.

I England er man dog også bekymrede op mod oppgøret, hvilket har at gøre med, at to stjerner i Harry Kane og John Stones er tvivlsomme til det kommende opgør.

Det erfarer Sky Sports, der beretter, at spillerne testes i løbet af eftermiddagen, så man kan gøre sig et overblik over situationen.

Harry Kane blev udskiftet mod Kroatien efter godt en times spil, da England kaptajnen havde slået sig i forbindelse med et indlæg.

Ifølge SSN kunne Kane godt spille videre, men smerten viste sig på den anden side at være vedvarende.

Stones er der større bekymring omkring, da han pådrog sig en muskelskade i opgøret, hvilket heller ikke forårsagede ham til at blive udskiftet med det samme.

Dog er man i tvivl om, hvad dagens test vil vise vedørende Stones problemer, som hurtigt kan blive hele Englands problem.

De Tre Løver mangler nemlig i forvejen Harry Maguire, hvilket kan efterlade Tyrone Mings, Ben White og Conor Coady om de resterende pladser i midterforsvaret.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE