Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 11:13
Endte hos rivaler: Arsenal forhandlede med Barca-brasser - men afviste

Tottenhams sommer-signing Emerson Royal var efter sigende tæt på at havne hos rivalerne fra Arsenal.


Tottenham hentede den brasilianske højre back Emerson Royal i Barcelona for 186 millioner kroner på sidstedagen af sommerens transfervindue.

Brasilianeren lukkede et alamerende hul i Spurs-defensiven, men deres udkårne kunne nemt have været havnet hos ærkerivalerne fra Arsenal.

Det melder det troværdige medie The Atheltic.

Her fremgår det af deres informationer, at Arsenal var i 'fremskredne forhandlinger' med Barcelona om Emerson Royal, der skulle fungere som led i en byttehandel med Hector Bellerin.

The Gunners gik dog selv i vejen for en aftale.

Årsagen til bruddet i forhandlingerne lå efter sigende i, at Arsenal-træner Mikel Arteta ikke var overbevist om brasilianerens kvaliteter, hvor han altså i stedet foretrak dne 22-årige japaner Takehiro Tomiyasu.

Tomiyasu er en alsidig forsvarsspiller, der i løbet af sin karriere lige så ofte har dækket en højre back som en plads  i midterforsvaret.

Både Tomiyasu og Emerson Royal debuterede for deres respektive London-klubber i weekenden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE