AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:04:2020 15:52
Endnu et medie bekræfter: Real Madrid arbejder på at signe Liverpool-MVP

Football Insider skriver, at mediets spanske kilder kan bekræfte, at Real Madrid undersøger, om det kan lade sig gøre at signe Sadio Mané.


Det er halvfarlige tider for Liverpool, som dels kan risikere at miste sit første Premier League-mesterskab, men også er i fare for at miste Sadio Mané til Real Madrid.

Særligt den spanske presse har skrevet adskillige historier om, at Zinedine Zidane skulle være en stor beundrer af Mané, og at Liverpool-stjernen derfor er et transfermål for de spanske giganter.

Nu bekræfter engelske Football Insider så, at det er tilfældet. Real Madrid har gjort Mané til et af sine toptransfermål forud for næste transfervindue.

Ifølge mediet bekræfter flere spanske kilder, at Los Blancos allerede nu arbejder på at finde ud af, hvad det vil kræve at lokke og frikøbe Mané fra Anfield.

Mané fik en flot fjerdeplads til sidste Ballon d'Or-uddeling og har i den grad taget et skridt eller to op i niveau i denne sæson, hvor han har leveret 18 mål og 12 assists i alle turneringer.

Det fik sidste uge Jamie Carragher til at udnævne Mané til sin Player of the Year i Premier League,  så det er intet under, at senegaleserens præstationer i denne sæson får Real Madrid til at se glubsk på ham.

Ifølge de unavngivne spanske kilder, som Football Insider har, skulle Zinedine Zidane i hvert fald "elske" Liverpool-stjernens arrogante spillestil samt måden, hvorpå Mané kan afgøre en kamp.

En pris på Mané bliver ikke omtalt, men det er svært at forestille sig, hvordan Real Madrid skulle købe senegaleseren for mindre end £150 millioner.

Vidste du, at PLBOLD også er på Instagram, hvor vi bringer lidt anderledes indhold? Hop ind og følg med her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold) den

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED