Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 20:12
Endnu et EM-chok: Tilskuer i kritisk tilstand efter fald fra tribune

En tilskuer faldt ned fra en tribune og er i kritisk tilstand, oplyser en talsmand til Sky Sports.


I går var det Christian Eriksen, der sendte hele verden i chok, da han faldt om på banen under Danmarks kamp mod Finland, og i dag har endnu et uheld ramt EM-slutrunden.

Sky Sports kan således fortælle, at en tilskuer til kampen mellem England og Kroatien på Wembley faldt ned fra en tribune og nu er i kritisk tilstand.

- Vi kan bekræfte, at en tilskuer faldt ned fra tribunen lige efter kampstart i kampen mellem England og Kroatien på Wembley Stadium, siger en talsmand for Wembley til det britiske medie.

Ydermere kunne talsmanden fortælle, at tilskueren fik behandling på stedet og blev derefter fragtet til hospitalet, og vedkommendes tilstand er kritisk.

Godt 18.000 tilskuere var til stede til EM-kampen. Det var første gang siden november 2019, at der var tilskuere til en landskamp med England på Wembley.

UEFA og Wembley vil nu undersøge sagen til bunds.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE