AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 10:47
Endnu én: Wenger forsøgte at hente engelsk stortalent

Arsene Wenger forsøgte angiveligt også at hente Jadon Sancho til The Emirates.


Til tider ender Arsene Wenger med at lyde som en plade, der er gået i hak - dét særligt når han omtaler spillere, som han var tæt på at hente som Arsenal-træner.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Kylian Mbappé er blot nogle få, som den franske Le Professeur prøvede at hente under sin mangeårige karriere på The Emirates, og nu kan man også tilføje Jadon Sancho til listen.

Den nu 19-årige stjerne skiftede i 2017 Manchester City ud med Borussia Dortmund, da han ønskede mere førsteholdsfodbold. Sancho tog turen til Bundesligaen, men Arsene Wenger gjorde efter udsagn sit for at prøve at lokke ham til London i stedet.

- Jeg ønskede at hente ham fra Manchester City, da han ikke fik spilletid. Jeg prøvede at lokke ham til London, og jeg prøvede at få ham til Arsenal, fortæller den tidligere Arsenal-træner til BeIN Sports.

Sancho bed ikke på, men har taget Bundesligaen og nu det engelske landshold med storm sidenhen. Hans værdi er nu også steget til £100 millioner eller mere, så Arsenal kan endnu engang ærgre sig over, at man lige akkurat gik glip af endnu en stor stjerne.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED