AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:04:2019 11:29
Endnu en tysker på transferlisten: Klopp vil købe Brandt for £21,5 mio.

Tyske Bild skriver, at Liverpool er klar til at hente den tyske landsholdsspiller Julian Brandt.


Bayer Leverkusen får svært ved at holde på 22-årige Julian Brandt, som har kontrakt med Bundesliga-klubben frem til 2021,  denne sommer.

Tyske Bild, der plejer at være i den mere pålidelige ende af rygtemøllen, skriver nemlig, at Liverpool har besluttet sig for aktivere den tyske offensivspilleres frikøbsklausul på blot £21,5 millioner.

Den tyske landsholdsspiller, som er én af Joachim Löws yndlinge,  kan spille samtlige offensive positioner,  men bliver mestendel brugt på venstre wing. hvor han denne sæson har scoret syv mål og lavet 14 assists.

Brandts markedsværdi er ifølge Transfermarkt på €45 millioner,  så frikøbsklausulen på godt det halve kan vise sig som et scoop af format for Liverpool, hvis de får fingre i ham.

De er nemlig ikke ene klub i opløbet. Ifølge Bild er Real Madrid og Juventus også interesseret i at hente den unge tysker. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED