Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2021 23:08
Endnu en transferrekord: City føler sig overbeviste om Kane-signing

Manchester City er ganske overbeviste om, at de kan få en aftale på plads omkring Harry Kane denne sommer.


I den kommende weekend går det løs igen i Premier League, når 2021/22-sæsonen sparkes i gang.

De forsvarende mestre fra Manchester City har i den grad styrket truppen med et køb af Jack Grealish for £100 millioner, men de er ikke færdige endnu.

Nu har Harry Kane deres klare topprioritet, og de er overbeviste om, at en handel kan komme på plads, inden transfervinduet lukker i den 31. august. Det skriver London Evening Standard.

Manchester City føler sig angiveligt så sikre på en handel, at de ikke forsøgte at hente Lionel Messi, som her til aften er skiftet til PSG.

Pep Guardiola udtalte fredag, at de var interesseret i Tottenham-angriberen:

- Vi er meget interesseret i ham, lød det fra Manchester City-angriberen.

Daniel Levy vil ikke være meget for at sælge holdets stjerne, og det vil kræve omkring £140-150 millioner, hvis Manchester City skal have fingrene i den engelske angriber, hvilket vil være ny transferrekord i Premier League.

Tottenham og Manchester City mødes i sæsonpremieren, og det bliver spændende at se, om Harry Kane kommer i aktion for Spurs.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE