Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 13:10
Endnu en stor transfersommer: Chelsea lover Tuchel to mega-transfers til 1,5 milliarder

Sunday World skriver, at Roman Abramovich og Chelsea er klar til at finansiere endnu en sommer med store investeringer på transfermarkedet.


Thomas Tuchel er blevet lovet en transferkiste på £176 millioner, knap 1,5 milliarder kroner, til at signe spillere som Erling Håland og Jadon Sancho til sommer. Det skriver Sunday World denne søndag.

Roman Abramovich og Marina Granovskaia skulle have forsikret den nye Chelsea-træner om, at han får rigelig med finansiel opbakning i næste transfervindue, og de to Dortmund-stjerner skulle stå højt på ønskesedlen sammen med en midterforsvarer. David Alaba, Niklas Süle og Jerome Boateng er alle blevet omtalt som muligheder.

Sidste sommer brugte The Blues omkring £220 millioner på at signe spillere som Timo Werner, Kai Havertz og Hakim Ziyech. De mange store signings var dog i høj grad finansieret af salget af spillere som Eden Hazard og Alvaro Morata. Samme mønster kommer til at gentage sig til sommer, skriver Sunday World.

Chelsela ventes at finansiere sine dyre investeringer ved at sælge en række marginalspillere, mens en profil som Callum Hudson-Odoi måske kan ende med at blive involveret i en byttehandel med eksempelvis Dortmund.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED