AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 21:51
Endnu en ekspert: Pukki kan sikre Norwich overlevelse

Andy Walker mener, at Teemu Pukki kan blive udslagsgivende for, at Norwich sikrer sig overlevelse i Premier League.


Teemu Pukki lavede et enkelt mål, da Norwich åbnede sæsonen med et 1-4-nederlag til Liverpool, men den tidligere Brøndby-spiller noterede sig for hele tre scoringer, da oprykkerne i weekenden besejrede Newcastle med 3-1.

Paul Merson udtalte efterfølgende, at angriberen kommer til at lave 20-25 mål og dermed sikrer Norwich overlevelse i Premier League, og han bakkes nu op af Andy Walker.

Den tidligere Celtic-angriber er således overbevist om, at Pukki kan score de mål, som er nødvendige for, at Kanariefuglene bliver i rækken.

- 20 mål ville være meget imponerende. Jeg er sikker på, at det vil sikre Norwich overlevelse, indleder han over for Sky Sports og fortsætter:

- Jeg ved, at det er meget tidligt i sæsonen, men jeg synes, at Norwich kan være meget spændte på, hvad der venter. Først og fremmest fordi det er et meget angrebsivrigt mandskab.

Og netop det faktum, at Daniel Farkes mandskab spiller offensiv fodbold, bliver en fordel for den finske angriber, mener Walker.

- Jeg tror, at han kommer til at score regelmæssigt, fordi han er en del af et hold, som spiller offensiv fodbold. Når man ser på, hvordan de stiller op, spillede (Max, red.) Aarons og (Jamal, red.) Lewis næsten som fullbacks i weekenden. Norwich er meget angrebsorienterede. De spiller bolden rigtig godt rundt.

Pukki lavede 30 mål i alle turneringer i sidste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED