AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 14:28
Endnu en: Dansk stortalent skal til prøvetræning hos Tottenham

Marius Jacobsen rejser snart til det engelske, hvor han skal til prøvetræning hos Tottenham.


Det er ikke lang tid siden, at den 17-årige Daniel Obbekjær var til prøvetræning i Brighton (Læs vores interview om opholdet med ham her).

Nu skal endnu en ung dansker prøve sig af i det engelske.

I et interview med Nordjyske bekræfter 16-årige Marius Jacobsen fra AaB, at han skal en tur til Tottenham, hvor han skal til prøvetræning.

- Det bliver helt sikkert fedt og meget lærerigt. Jeg tror, at de har inviteret mig, fordi de så mig spille, da jeg var med U16-landsholdet i England i august. Jeg glæder mig til at komme over og måle mig med de bedste, siger Marius Jacobsen til Nordjyske.

- Normalt giver AaB ikke lov til, at man kan tage til prøvetræning, men det har de gjort denne gang, fordi det er så stort. Det er jeg selvfølgelig glad for, lyder det fra Marius Jacobsen.

Han rejser til London-klubben den 5. februar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED