Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2021 08:48
Enden af en æra: Leeds-ikon skifter til den næstebedste spanske række

Leeds tager med al sandsynlighed afsked med ikonet Pablo Hernandez.


Leeds' kreatør i Pablo Hernandez har efterhånden rundet 36 somre, hvilket har fået den spanske veteran til at søge et skridt ned af karrierestien.

Hernandez spillede kun 16 kampe i Premier League i den forgangende sæson, hvorfor det længe har ligget i kortene, at spilleren vil stoppe i klubben trods af have et år tilbage af sin kontrakt.

Avisen Marca erfarer hertil, at Segunda klubben Cartagena har vist interesse i Hernandez, som de ønsker at forstærke deres offensiv med.

Her tænkes den Castellon fødte maestro at sættes sammen med sin tidligere holdkammerat i Pablo de Blasis, som han tidligere har spillet med i Getafe.

Pablo Hernandez skiftede til Leeds tilbage i 2016, hvilket siden har ført til 175 kampe, 36 mål og 41 assists for klubben med base på Elland Road.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED