Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:07:2021 17:13
ENDELIG: Nu kan danskere igen se Premier League på stadion

Den engelske regering har nu fjernet kravet om karantæne for indrejsende, hvis man er blevet vaccineret.


Raphael Varane skulle angiveligt rejse til England i denne uge for at færdiggøre sit skifte til Manchester United, men først skal han i fire dages karantæne.

Det bliver dog ændret på mandag, skriver BBC.

Den engelske regering - ifølge BBC - oplyser i dag, at man fra på mandag ikke skal i isolation, hvis man er indrejsende og er blevet vaccineret i enten Europa eller USA. Det er kun Frankrig, som ikke er gældende inden for Europa.

Reglerne for at blive testet inden afgang mod England samt to dage efter ankomst gælder dog stadig.

Det er altså rigtig godt nyt, hvis man er dansk Premier League-fan og tørster efter at komme over at se fodbold i det engelske i den nye 2021/22-sæson.

Det vides endnu ikke helt præcist, hvor mange tilskuere, der må komme på de pågældende Premier League-stadions i den nye sæson, men Premier League håber på at kunne have fulde stadions allerede i august.

På Wembley var der tilladelse til 75 procent kapacitet (60.000 tilskuere) til EM-finalen, og det forventes også, at der vil være fuld kapacitet til Community Shield-opgøret mellem Manchester City og Leicester

Så kan du få fat i kampbilletterne, kan man efter sigende se Premier League-fodbold på stadion inden længe, såfremt man har fået to stik og dermed er fuldt vaccineret.

På vores Instagram-profil udlodder vi en af de nye Premier League-trøjer i en konkurrence - deltag her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE